Van de voorzitter

5 april 2019

Van de voorzitter

Onze wedstrijd zal gewoon op 20 april doorgaan

Door het mooie weer zijn er al heel veel hyacinten in bloei, maar ondanks dat is ons toegezegd dat er voldoende  bloemen beschikbaar zullen zijn. Dus u kunt weer alles uit de kast halen om een super mooi mozaïek te maken.

De hyacinten zijn inmiddels besteld bij de kwekers en deze worden op korte termijn gesneden. We hopen dat de kwaliteit van de bloemen goed zal blijven. 

De inschrijving is gesloten en we tellen nu 32 inschrijvingen voor de Mozaïekwedstrijd waarvan 4 deelnemers zich voor de Straatversiering hebben ingeschreven. Er zijn nu 11 aanmeldingen voor de Kunstroute.  

Op woensdag 17 april kunt u de hyacinten ophalen bij van Geest Nurseries aan de Heereweg  439.             Hierna u kunt starten met uw buurt, school, sportvereniging of vriendenclub om uw mozaïek te steken. Zaterdagochtend  20 april zal de jury vanaf 8.00 uur weer op pad gaan om de kunstwerken te jureren.

Dit jaar valt onze wedstrijd in het Paasweekend, ook dan zal er weer extra drukte zijn in de Bollenstreek. Hopelijk vindt een ieder tijd in dit lange weekend om alle geplaatste mozaïeken te bewonderen. Ook de Kunst- en atelierroute is weer opgenomen in de fietsroute.Kortom het wordt weer een mooie tijd waarin men van Lisse en van de Bollenstreek kan genieten.

Verder zijn we heel blij dat er weer voldoende enthousiaste ondernemers  en organisaties in Lisse zijn die ons weer sponseren, waardoor wij de wedstrijd kunnen blijven organiseren.

Dit jaar wordt de lay-out van de plattegronden aangepast, met dank aan GraphicView uit Lisse.   

Ik wens u allen veel succes met uw voorbereidingen en veel plezier.

Dave van der Lans,

Voorzitter