Van de voorzitter

26 januari 2018

In 2018 organiseren wij inmiddels voor de 7e keer de  Bloemenmozaïekwedstrijd in Lisse.  Mede door de vele enthousiaste  reacties  beseffen we hoe mooi het is om dit evenement te blijven organiseren en hoe kleurrijk wij Lisse kunnen maken.

Deze maand hebben de deelnemers van 2017 en voorgaande jaren een uitnodiging  ontvangen om zich weer in te schrijven voor de wedstrijd.  Ik nodig dan ook graag alle deelnemers van 2017 weer uit, als ook  alle geïnteresseerden en/of vertegenwoordigers van de Middenstand, bedrijfsleven en andere instellingen zoals scholen, verzorgingstehuizen etc.  uit om deel te nemen aan de Mozaïekwedstrijd 2018.

Dit jaar zal ons evenement weer 1 week voor het Bloemencorso plaatsvinden en is het ook weer als onderdeel opgenomen van het Flower Festival Lisse georganiseerd door de VVV. Verder is er dit jaar een bijzondere ontwikkeling  waarbij een zeer groot mozaïek op het Vierkant wordt gemaakt. Daarover hoort u binnenkort meer.

Verder zijn wij actief met het benaderen van sponsoren met name bij het bedrijfsleven om de sponsoring zo goed mogelijk rond te krijgen. Gelukkig hebben we al een aantal voorlopige toezeggingen. Het  zal duidelijk zijn dat sponsoring van groot belang is om de mozaïekwedstrijd te doen slagen.

De mozaïekwedstrijd wordt dit jaar op zaterdag 14  april 2018 gehouden.

Inschrijven is tot 19 maart mogelijk.  Dus aan u de taak om weer een  mooi en origineel ontwerp te maken. De technische commissie staat weer klaar om specifieke wensen te vervullen en alles in goede banen te leiden.

De prijsuitreiking voor deelnemers zal die dag rond 17.00 uur in Lisse plaatsvinden. Naast de prijzen voor de winnaars zijn er certificaten van deelname en een herinneringsvaan per deelnemer beschikbaar. De Gemeente stelt verder een prijs beschikbaar voor de BESTE BUURT. Een door de gemeente vastgestelde jury zal dit beoordelen.

De fietsroute is natuurlijk een vast onderdeel en deze zal al op vrijdag beschikbaar zijn. Ook wordt hieraan weer de kunstroute verbonden. Allerlei kunstenaars in Lisse stellen hun ateliers open voor publiek.

Wij kijken weer uit naar het voorjaar en hopen dat de streek weer prachtig in bloei komt en dat we over voldoende hyacinten kunnen beschikken zodat de wedstrijd weer een groot succes wordt.

Veel succes met uw ontwerp!

Ton Bon,

Voorzitter