Van de voorzitter

12 april 2018

Van de voorzitter

Gelukkig kan de wedstrijd op 21 april doorgaan. We zijn blij dat er voldoende hyacinten en deelnemers zijn!

Er zijn nu 36 inschrijvingen voor de Mozaïekwedstrijd waarbij 5 deelnemers zich voor de Straatversiering hebben ingeschreven en er zijn 9 aanmeldingen voor de Kunstroute. Volgende week woensdag kunt u de hyacinten ophalen en kunt u met uw buurt, school, sportvereniging of vriendenclub aan de slag om uw mozaïek te steken.

Ook zal er weer een Buurtprijs door de Gemeente worden uitgereikt op zaterdag 21 april bij de Prijsuitreiking die plaats vindt bij Haven 4 vanaf 17.00 uur (inloop vanaf 16.45) 

Zaterdagochtend 21 april zal de jury vanaf 8.00 uur weer op pad gaan om de kunstwerken te jureren.

Dit jaar valt onze wedstrijd dus gelijk met de Bloemencorso. Dit zal zaterdag dan veel extra drukte geven in en rondom Lisse maar zondag 22 april zal er voor velen tijd zijn om alle geplaatste mozaïeken te bewonderen. Ook de Kunst- en atelierroute is weer opgenomen in de fietsroute.

Kortom het wordt weer een mooie tijd waarin de Bollenstreek dan eindelijk volop tot bloei komt. 

De hyacinten zijn besteld bij de kwekers en we hopen dat de kwaliteit van de bloemen goed zal zijn. Op woensdag 18 april kunt u de hyacinten ophalen in de Blankenhal, Heereweg 341.

Verder zijn we heel blij dat er weer voldoende enthousiaste ondernemers en organisaties in Lisse zijn die ons weer sponseren, waardoor wij de wedstrijd kunnen blijven organiseren.

Dit jaar worden de plattegronden weer door GraphicView uit Lisse gedrukt en gesponsord.

Ik wens u allen veel succes met uw voorbereidingen en veel plezier.

Ton Bon

Voorzitter