Collier Advies

Collier Advies Human Resources Consultancy
werkt, met visie en transparantie

Om direct duidelijk te zijn, ik werk vanuit de visie dat uw personeel het onderscheidend vermogen van uw organisatie is én vanuit de gedachte dat werkgever en werknemer gelijkwaardig zijn. Een werkgevers-werknemersrelatie is wat mij betreft gebaseerd op vertrouwen en respect. En een helder HR beleid zal daaraan alleen maar positief bijdragen. Wat kunt u zoal van mij verwachten?

Samen sterk in HR

In alle gevallen staat de HR behoefte van de opdrachtgever voorop. Samenwerking is daarbij het kernwoord. Na samen bepaald te hebben welke zaken u uit handen gaat geven, worden de prioriteiten en uren vastgesteld. Wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan wij een relatie aan voor een bepaalde periode. In die tijd wordt een stevig en werkbaar HR fundament neergezet.

Optimale dienstverlening

Aan het einde van de periode bekijken we, wederom samen, of uw organisatie behoefte heeft aan meer ondersteuning of begeleiding. Wellicht wilt u de administratie uit handen blijven geven. Dat kan, want het in meer of mindere mate betrokken blijven bij uw onderneming geeft mij de tools om u optimaal van dienst te zijn. In een persoonlijk gesprek vertel ik u daar graag meer over. Behoefte aan een HR business partner? Bel of mail mij gerust!