SBS Luijk

SBS Luijk

Eigenlijk is het vrij eenvoudig: Ontzorgen is ons belangrijkste credo. Dit lukt ons aardig. Als je weet dat honderden bedrijven reeds met ons zakendoen (zie tabblad “onze relaties”), eigenlijk niemand vertrekt, en bedrijven bij ons aankloppen voor dedicated oplossingen is dat een bewijs van vertrouwen en zekerheid. De telecommarkt veranderd nu eenmaal razendsnel dus het is, op zijn zachtst gezegd, prettig als je je telecomzaak “om de hoek” hebt die oplossingen biedt welke je nú nodig hebt en er verder geen omkijken naar wilt hebben.

SBS Luijk betekent niet voor niets “Smart Business Solutions”. Niet alleen op de mobiele en vaste hosted telefonie markt (of een integratie van beiden) bieden wij gerichte oplossingen echter ook voor snellere internet (straal-)verbindingen en uw bedrijfs-energiekosten kunt u contact met ons opnemen.

Het is verstandig om door ons uw huidige ISDN aansluiting te laten omzetten naar een toekomstige, moderne oplossing. ISDN wordt over een paar jaar niet meer ondersteund, dus wacht dus niet te lang!
Velen beloven u een warm bad. Wij beloven u dat het water na een paar jaar nog steeds warm is! Kortom, het is helemaal niet zo vreemd als je met ons zaken doet!