Van der Hulst Bouwbedrijf

Bouwen zit in ons bloed

In 1964 is ons bouwbedrijf opgericht en na ruim 50 jaar kunnen we spreken van een gevestigde naam. Door te blijven innoveren en traditioneel vakmanschap te verbinden met nieuwe inzichten en technieken lopen wij voorop als het gaat om duurzaam en energiezuinig bouwen.

Yvonne van der Hulst is de tweede generatie en de drijvende kracht achter het bedrijf. Bouwen zit haar in het bloed. Samen met het team van ervaren vakmensen wordt de expertise gekoppeld aan uw bouwwensen. Door de persoonlijke benadering krijgen wij inzicht in wat ú wilt bouwen.

U kunt ons inschakelen voor bouw of verbouw, villabouw, restauratie of renovatie, onderhoud en utiliteitsbouw. Ook realiseren wij nieuwbouwprojecten in eigen ontwikkeling. Ons werkgebied: Duin- en Bollenstreek, van Haarlem tot Den Haag en Het Gooi.

Waar wij voor staan

Ons uitgangspunt is dat gezondheid, comfort, energie en milieu volledig in het bouwproces worden geïntegreerd. Als innovatief bouwbedrijf kiezen wij voor groen, gezond en duurzaam en daarbij blijven we voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij bouwen niet alleen luchtdicht, energiezuinig en met hoge isolatiewaarden, maar ook gebruiks- en onderhoudsvriendelijk met volop aandacht voor het leefcomfort. We zorgen voor een samenhangende balans tussen alle elementen die invloed hebben op het woon- en leefklimaat. Bovendien geven wij ruim baan aan duurzaamheid.